infoblokk

GINOP-8.3.5-18/B

  • a kedvezményezett neve: “SAN-AT” Betegszállító Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram
  • a projekt tartalmának rövid bemutatása: Munkaerő költségek finanszírozása
  • a szerződött támogatás összege: 80 000 000 Ft
  • a projektbefejezés dátuma: 2021.10.12.

EFOP-5.1.1.-17

Kedvezményezett neve: SAN-AT Betegszállító Kft.
Projekt címe: EPOP PÉNZÜGYI ESZKÖZ HITELPROGRAM, EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOK VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE
Projekt tárgya, célja: A „SAN-AT” Betegszállító Kft. a NEAK által finanszírozott és az OMSZ által írányított betegszállítást végzi Baranya és Tolna megye területén, továbbá intézményi szintem megrendelések alapján országosan. A betegszállítói ágazat meghatározó szereplője a vállalkozás a Dél-Dunántúli Régió tekintetében. Jelen beruházási hitelhez kapcsolódó projekt célja: a tevékenységgel kapcsolatos gépjárműpark saját karbantartóműhelyben végzett folyamatos üzemeltetés biztosítása.     
Szerződött támogatás összege: 9.466.719,- Ft
Felhívás azonosító jele: EFOP-5.1.1-17
A projekt befejezési dátuma: 2019.04.24

GINOP PLUSZ-1.2.1-21

TÁJÉKOZTATÁS

A „SAN-AT” BETEGSZÁLLÍÓT KFT. 51 332 260 FT FELTÉTELESEN VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST NYERT A GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ ÁLTAL, 2021.06.11-ÉN KIADOTT GINOP PLUSZ-1.2.1-21 CÍMŰ PÁLYÁZATON.

51 332 260 Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert cégünk a GINOP Plusz-1.2.1-21 című pályázaton. Projektünk címe: „A SAN-AT Betegszállító Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata”, projektünk azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00416. A projekt elszámolható költsége: 73 331 801 Ft, saját forrás: 21 999 541 Ft, támogatási konstrukció keretében megnyert támogatás összege: 51 332 260 Ft. Támogatás intenzitása: 70%.
A SAN-AT Betegszállító Kft. 2012-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonban lévő gazdasági Társaság. Fő tevékenységünk a humán- egészségügyi ellátás. Versenyképességünk növeléséhez szükséges további infrastrukturális fejlesztés megvalósítása. A projekt keretén belül az alábbi beruházást kívánjuk megvalósítani:

1./ Infrastrukturális és ingatlan beruházás
2./ Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, melyek célja a gazdaságitermelési
folyamatok és az üzemen belüli építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával –
Eszköz beszerzés Hőszivattyú rendszer telepítése – Hőszivattyú rendszer (levegővíz)
3./ Információs technológiafejlesztés
4./ Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése
5./ Tanácsadás
6./ Képzések megvalósítása

A beruházás alkalmassá tesz bennünket megrendelőink folyamatos termékfejlesztési igényeinek kielégítésére. A beruházás eredményétől cégünk termelékenységének növekedését, árbevételünk emelkedését, valamint mind a hazai mind az export piacokon való sikeresebb megjelenést várjuk el.

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00416

A SAN-AT Betegszállító Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

• Kedvezményezett neve: “SAN-AT” Betegszállító Korlátolt Felelősségű Társaság
• Fejlesztés tárgya, célja: Technológia fejlesztés, amellyel célunk a folyamatos fejlődés fenntartása.
• Elszámolható összköltség: 73 331 801 Ft
• Támogatás összege: 51 332 260 Ft
• Támogatás mértéke: 70,00 %
• Projekt befejezési dátuma: 2022.12.31.

Projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat megvalósítása során az irodai gépparkunkat szeretnénk lecserélni. A technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően, a digitalizáció szerves része a vállalatunk munkájának.
Az 1462 m2 alapterületű térkövezés megvalósításával, jelentőség építési beruházást kívánunk megvalósítani. A pályázat részeként beszerzésre kerülne egy üzemanyagkút, mely megkönnyíti és biztonságossá teszi a dolgozóink munkáját. A megvásárolni kívánt perememelő és lengéscsillapító vizsgáló a műhely még hiányzó felszereltségét segítené megoldani. Valamint a karbantartás mellett a műszaki vizsgára való felkészítést is megoldaná. A hőszivattyú kiépítése a felújított épületben tartana állandó hőmérsékletet télen, nyáron. Ami fontos az energiatakarékosság szempontjából, környezetvédelmi szempontból, a betegek és a dolgozók kényelmi szempontjából, illetve az épület állapotmegóvásának szempontjából. KRESZ, illetve gyakorlati vezetés képzés során 55 fő dolgozónk gyakorlati vezetést, szimulátoros szakmaiképzést kap, mely során a képző vállalja, hogy a résztvevőkről egyéni személyes jellemzést készít, és annak megfelelően történik a képzés. Tanácsadás szolgáltatás igénybevétele: Az adott vállalkozásra releváns képzési, személyiség- és készségfejlesztő programok kialakítása, képzési terv készítése. A vállalat működésének, specifikációinak felmérése, meglévő működési és fejlesztési célok feltérképezése. A tanácsadás felméri a szervezet jelenlegi állapotát, a külső és belső erőforrásokat és kockázatokat. Ebből megállapítható az elvárt növekedés, annak üteme és mértéke, a megoldandó problémák és az elérendő célok. A stratégiai tanácsadás segít a törzstevékenység tisztázásában, célpiacok kijelölésében és a kijelölt célok elérésében. A folyamatok leírása és szabályozása kiküszöböli a különböző veszteségeket, az így felszabadult erőforrások a stratégia megvalósítására fordíthatóak.